Deputat din PAS: “Nu cred ca ar fi oportună o întrevedere cu Kozak”

Deputatul grigore novac, Blocul ACUM a mai regizat astăzi o minciună, psrm igor dodon, platforma da pas maia sandu nastase, zinaida grecianii presedintele parlamentului, 
 

Petru Frunze, deputatul fracțiunii Partidului Acțiune și Solidaritate în Parlamentul Republicii Moldova nu crede că echipa Maiei Sandu ar trebui să se întâlnească cu Dmitrii Kozak, vicepremierul Federației Ruse, care a ajuns astăzi la Chișinău.

Potrivit lui Frunze, Kozak și Partidul Socialiștilor din R. Moldova (PSRM) nu-și doresc ca R. Moldova să fie un stat de drept.

„Nu cred ca ar fi oportună o întrevedere cu Kozak. Kozak vede doar interesul Federației Ruse și al PSRM pe teritoriul R. Moldova. Ei nu își doresc un stat de drept”, a declarat Frunze pentru Ziarul NAȚIONAL.

Sursa citată a mai adăugat că, deocamdată, în cadrul Blocului „ACUM” nu s-a decis asupra unei eventuali întrevederi cu Dmitri Kozak.

Totodată, aceeași sursă, Ziarul Național, a scris că deputații Igor Munteanu și Oazu Nantoi au fost delegați de blocul ACUM pentru a merge la întâlnirea cu Dmitri Kozak.

Total
0
Shares
Total
0
Share