Politic

Deputat: Guvernul Gavrilița a refuzat să majoreze salariile bugetarilor

Pinterest LinkedIn Tumblr

Guvernul Gavrilița refuză să majoreze salariile bugetarilor. Declarația a fost făcută de către deputatul socialist, Vladimir Odnostalco, care a prezentat raportul de alternativă al Guvernului Gavrilița, la 100 de zile de la investire.

„În aceste condiții, eu nu înțeleg cum poți să te lauzi, atunci când prezinți raportul. Ei au refuzat să majoreze salariile medicilor cu 40%, asta chiar dacă în buget bani erau”, a declarat Odnostalco.

Parlamentarul s-a arătat indignat și de faptul că PAS a refuzat să majoreze salariile lucrătorilor medicali, care activează în cadrul Centrului de transfuzie a sângelui, la Clinica stomatologică municipală, sau la Centrul de protezare.

„În loc să le majoreze leafa, oamenii din aceste instituții sunt supuși unor abuzuri”, a spus Vladimir Odnostalco.
Alla Darovannaia: Guvernarea forțează unele primării să închidă școlile din localitate

Guvernul Gavrilița exercită presiuni asupra autorităților publice locale pentru a le determina să închidă unele instituții de învățământ, spune un deputat PSRM

Guvernul Gavrilița exercită presiuni asupra autorităților publice locale pentru a le determina să închidă unele instituții de învățământ. Despre aceasta a anunțat, în cadrul unui briefing, deputatul PSRM, Alla Darovannaia, membru al Comis

loading...

Comments are closed.