Politic

Deputat: Sandu și Năstase înțeleg că sunt folosiți acum de Plahotniuc și Șor, ori dorința de putere i-a orbit cu totul?

Pinterest LinkedIn Tumblr

„Oligarhii fugari, Plahotniuc și Șor vor să captureze din nou statul! Primul pas deja l-au făcut, au capturat o instituție importantă – Curtea Constituțională,” a scris deputatul PSRM, Vladimir Mizdrenco pe pagina sa de facebook.

Potrivit deputatului socialist, aceștia ar avea ca scop anularea politicilor sociale ale guvernului și ajutorul pentru țara noastră.

„Prin intermediul CC, gruparea Pro-Șor va anula ajutorul pentru Moldova și toate politicile sociale ale guvernului. Noi vrem ca oamenii să primească salarii, pensii, ajutor de șomaj, să sprijinim afacerile ca să depășească criza, iar gruparea Pro-Șor, susținută de Sandu și Năstase, blochează aceste acțiuni la Curtea Constituțională,” a menționat Mizdrenco în postarea sa.

Deputatul socialist se arată indignat că taxele de la aeroport ar putea să nu ajungă în bugetul de stat, deoarece „gruparea Pro-Șor” își apără buzunarele.

„Noi vrem ca cel puțin jumătate din veniturile obținute din plata taxei aeroportuare să vină la bugetul de stat, ca să sprijinim medicii în lupta cu coronavirusul, iar gruparea Pro-Șor își apără buzunarul tot la Curtea Constituțională,” a mai scris Vladimir Mizdrenco.

La final de postare, deputatul PSRM se întreabă: „Sandu și Năstase înțeleg că sunt folosiți acum de Plahotniuc și Șor? Ori dorința de putere i-a orbit cu totul?”

loading...

Comments are closed.