Alte știri

Deputat PAS: Deputații din partidul lui Șor au fost reținuți ca oamenii să nu vorbească despre noul Acord dintre ACUM și PSRM

Pinterest LinkedIn Tumblr

Deputații Blocului „ACUM”, Lilian Carp, Iurie Reniță și Octavian Țîcu, nu au discutat despre o eventuală părăsire a acestei entități politice. Declaraţia a fost făcută de către deputatul Lilian Carp pentru ziarulnational.  

„Nu am discutat despre asta, dar am vorbit despre ce am putea noi face pentru a opri această debandadă. Pentru că ceea ce s-a întâmplat ieri, sub paravanul reținerii celor două deputate s-a semnat repejor și un acord de colaborare ACUM-PSRM, ca lumea să nu prea vorbească despre el, a fost extrem de urât. Despre faptul că trebuie operate arestări vorbim deja de două luni. De ce toate s-au întâmplat în aceeași zi? L-ați văzut și pe Dodon care a lovit în Guvern”, a declarat Carp.

Totodată, deputatul afirmă că și-a informat din start colegii din bloc că nu va semna niciun acord de colaborare cu socialiștii:

„Semnarea acestui acord trebuia să fie condiționată cu retragerea lui Vladimir Țurcan de la Curtea Constituțională. S-au făcut a nu auzi”.

loading...

Comments are closed.