Politic

Deputat PAS, iritat de faptul că opoziția cere bani pentru sate, școli și grădinițe: ”Asta e prăpăd!”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Deputatul PAS, Vasile Șoimaru, s-a supărat pe opoziția parlamentară, care a venit cu mai multe amendamente la proiectul legii bugetului pentru 2022. Fracțiunile Blocului Comuniștilor și Socialiștilor și ai partidului ȘOR au cerut bani pentru realizarea mai multor proiecte în satele Moldovei. În special este vorba despre reparația instituțiilor de învățământ, reabilitarea unor clădiri ai statului sau pentru proiecte de apeduct. Șoimaru s-a arătat indignat că deputații îi cer Guvernului Gavrilița bani pentru aceste nevoi.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

„Am impresia că această tânără guvernare a venit într-un pustiu. Nimic nu a fost până acum. Îs sute de amendamente, domnilor dar de unde în bugetul ăsta bani? Nu există posibilități, de ce faceți populism. Eu dimineața am socotit – 1 miliard de lei trebuiesc pentru amendamentele care au venit în Comisie. Acum ați mai cerut încă de un miliard. Asta e prăpăd”, a declarat Șoimaru.

Precizăm că majoritatea PAS nu a susținut nici un amendament al opoziției parlamentare. În prima parte a ședinței Legislativului a fost aprobată doar inițiativa Olesei Stamate (PAS) de a le acorda judecătorilor Curții Constituționale câte o primă la sfârșit de an de 39 de mii de lei.

loading...

Comments are closed.