Politic

Deputat PSRM: ”Acțiunile actualei guvernări duc la sărăcirea și înfometarea populației”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Acțiunile guvernării împotriva președintelui raionului Cahul, Marcel Cenușă, pot fi calificate ca pe un atac raider asupra administrației publice locale din regiune. Declarația a fost făcută de deputatul PSRM, Adrian Lebedinschi, în timpul protestului organizat la Cahul.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Astăzi are loc un atac raider asupra conducerii raionului Cahul. Ei aplică metodele care au fost folosite de către predecesorii și mentorii lor – echipa lui Plahotniuc. De fapt, ei au revenit, doar că și-au schimbat culoarea, în rest nimic. Din păcate, conducerea lor ne-a sărăcit, ne aduce la foamete. Oamenii noștri, tinerii noștri din cauza lor pleacă din țară, văzând fărădelegile care se fac. De aceea copiii noștri ne părăsesc. Țara îmbătrânește. Ei cred că sunt veșnici. Ei și-au strâns capitalurile și vor pleca din țară. Pe noi ne vor lăsa să murim de foame”, a declarat deputatul.

Lebedinschi susține că reținerea lui Cenușă este o comandă politică, ce poate viza pe oricine care va îndrăzni să critice guvernarea. Deputatul a declarat că toate aceste acțiuni sunt făcute cu scopul de a pune în funcții oameni docili guvernării, care să execute întocmai comenzile venite din centru.

Parlamentarul a menționat că PSRM mizează pe o justiție demnă și corectă, și a îndemnat la continuarea protestelor până Cenușă și colegii săi nu vor fi eliberați.

loading...

Comments are closed.