Deputat PSRM către ACUM: Când v-am votat cumătrii și concubinele în funcții nu v-a deranjat că suntem socialiști?

vasile bolea, deputati psrm, alianta acum psrm, vladimir turcan, cumatrism moldova, cumatrism acum, judeatori curtea constitutuinonala

Deputatul din fracțiunea PSRM, Vasile Bolea a venit cu o reacție tăioasă la declarațiile celor din blocul ACUM, care au criticat dur desemnarea fostului deputat PSRM, Vladimir Țurcan, în calitate de președinte al Curții Constituționale.

Bolea se întreabă, atunci când 35 de deputați socialiști au votat pentru investirea Guvernului, apartenența lor politică nu a fost una gravă, care ar fi știrbit din încrederea în instituție? Acesta a amintit și de numirea în calitate de secretari de stat, adjuncți, interimari și alți șefi pe nașii, cumătrii, concubinele și fostele soții a deputaților din ACUM, care la fel a fost trecut cu vederea și nu a știrbit imaginea instituției.

Deputatul socialist spune că nu are nici o boală, ca să fie marginalizat, mai mult, se simte mândru că face parte dintr-o echipă unită, consolidată și profesionistă ca cea a socialiștilor.

“Am deplină încredere în profesionalismul actualei componențe a Curții Constituționale. Am încrederea că Judecătorii CC, numiți recent, vor da dovadă de caracter, corectitudine şi se vor supune doar Constituției.” comentează Bolea. Acesta a mai adăugat că ce ține de Țurcan, îl consideră ca fiind un bun profesionist cu experiență bogată.

Deputatul vine cu un sfat către cei care au nervi și nu știu să îi stăpânească, să privească un serial brazilian, acolo pot da frîu emoțiilor.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share