Alte știri

Deputat PSRM: ”Cei care nu au altă soluție decât să alunge pedagogii din sistemul educațional trebuie să-şi caute altă ocupație”

Pinterest LinkedIn Tumblr

”Cei care nu au altă soluție decât să alunge pedagogii din sistemul educațional trebuie să-şi caute altă ocupație”, este declarația Allei Darovannaia, deputat PSRM, membru al Comisiei protecție socială, sănătate și familie din Parlamentul Republicii Moldova.

Darovannaia s-a arătat deranjată de faptul că premierul Natalia Gavrilița i-a amenințat cu demisia pe profesorii care nu doresc să se vaccineze.

Amintim că PSRM a atacat în judecată decizia privind obligativitatea angajaților din Educație să suporte cheltuielile pentru testele anti-COVID-19. Totodată, Partidul Socialiștilor din Republica Moldova a condamnat acțiunile discriminatorii ale guvernării și afirmația iresponsabilă și scandaloasă a premierului, Natalia Gavrilița în raport cu cadrele didactice.

”În ajunul începutului unui nou an de învățământ, actuala guvernare a lansat un șir de acțiuni de hărțuire a angajaților din domeniul Educației, inclusiv a pedagogilor și profesorilor. Conducerea țării îi forțează pe acești oameni să se vaccineze ori să plătească teste anti-COVID-19 din propriul salariu, care și așa deseori nu ajunge nici pentru strictul necesar pe fundalul unor scumpiri la majoritatea produselor”, susține PSRM.

Citește și: ULTIMA ORĂ // PSRM atacă în judecată decizia privind obligativitatea angajaților din Educație să suporte cheltuielile pentru testele anti-COVID-19

loading...

Comments are closed.