Alte știri

Deputat român: ”Maia Sandu nu a scris nici măcar un cuvânt, ieri, 15 iunie, la 132 de ani de la moartea poetului național Mihai Eminescu”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ieri s-au împlinit 132 de ani de la moartea celui mare poet național al neamului, Marele nostru poet, geniu Mihai Eminescu, omul care a trăit și a luptat toată viața pentru visul milenar al poporului român – România întreagă. Cu toate acestea, președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, nu a transmis vreun mesaj de comemorare, atrage atenția un deputat român.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

”Avem doi președinți cu cetățenie română la București și Chișinău însă din păcate pentru ei Mihai Eminescu nu reprezintă un simbol și un model de urmat. Președintele României Klaus Iohannis și președintele Republicii Moldova Maia Sandu nu au scris nici măcar un cuvânt, ieri, 15 iunie, la 132 de ani de la moartea poetului național Mihai Eminescu. Oamenii politicii care nu înțeleg esența unei națiuni sunt doar niște politicieni care vin de nicăieri și se duc spre nicăieri”, a declarat deputatul român Ciprian Ciubuc.

loading...

Comments are closed.