Deputat socialist, despre diploma falsă a Alei Nemerenco: “Președintele vorbește despre corupție, dar nu vede corupția de sub nasul ei”

Președintele vorbește despre corupție, dar nu vede corupția de sub nasul ei. Astfel deputatul socialist Vladimir Odnostalko a comentat cazul consilierului prezidențial Ala Nemerenco, care a obținut în mod ilegal o diplomă de master, transmite Telegraph.md

Într-un comentariu pe Facebook, parlamentarul se întreabă cât de competent poate fi un consilier, care conștient a primit o diplomă falsă și a comis, astfel, un act de corupție.

Maia Sandu și echipa sa promovează valorile europene. Or, în practica europeană, un caz similar provoacă un scandal la nivel național și este o rușine mare. În practica europeană, după așa acuzații, funcționarii publici își dau demisia. Doamna Nemerenco personal a confirmat că a primit o diplomă falsă. Ce exemplu le dă acest funcționar studenților de la medicină?”, mai scrie Odnostalko.

Totodată, parlamentarul a precizat că odată ce președintele Maia Sandu tolerează această situație, înseamnă că ea încurajează astfel de acțiuni ilegale.

Citește și: VIDEO // Ex-judecător la CEDO: Discursul Maiei Sandu este bun de colhoz. „De atâția ani vorbim despre furtul miliardului, deja toți au obosit de acest subiect. Dar ce facem mai departe?”

Total
0
Shares
Total
0
Share