Deputata Maria Ciobanu acuză Guvernul Sandu: Promovează o susținătoare PDM în funcția de șefă la Agenția Medicamentului

Deputata acum Maria Ciobanu acuză Guvernul Sandu, Promovează o susținătoare PDM în funcția de șefă la Inspectoratul farmaceutic, partidul democrat din moldova, Inspectoratul farmaceutic gabriela jeleznii, psrm acum, dodon maia sandu, oamenii lui plahotniuc, 

Deputata blocului ACUM Maria Ciobanu acuză Guvernul Sandu că o promovează pe o susținătoare PDM în funcția de șefă la Agenția Medicamentului, iar acest lucru este revoltăror în opinia sa. Este vorba de Gabriela Jeleznîi, care în luna iunie și-a pus o ramă pe facebook că susținea Guvernul Filip în perioada când se formase alianța PSRM-ACUM.

“Domnilor miniștri, cum să înțeleagă cetățeanul de la coarnele plugului ce se întâmplă, dacă eu, deputată, nu înțeleg? Această Gabrielă din fotografie a fost complice la uzurparea puterii legale de stat, iar Dvs. o promovați din funcția de șefă la Inspectoratul farmaceutic în funcția de șefă pentru licențiere la Agenția Medicamentului. Nu mai am cuvinte!”, a scris Maria Ciobanu pe facebook, iar la mesaj a atașat poza de mai jos.

La moment nici un ministru din Guvernul Sandu nu a venit cu reacții la acuzațiile aduse de doamna deputat.

Image may contain: 1 person, text

Total
0
Shares
Total
0
Share