Deputații PDM l-au ales pe Pavel Filip în calitate de Președinte al fracțiunii

Banca Mondială a revizuit prognoza economică pentru Moldova şi întreaga lume, crestere economica in Moldova, creste economia Moldovei, expertii de la banca mondiala fac prognoze optimiste pentru Moldova, Plahotniuc, PDM, Guvernul PDM, guvernarea PDM, Guvernul Filip, alegeri 2019

În cadrul primei ședințe a Parlamentului Republicii Moldova de legislatura a X, fostul Premier, Pavel Filip, a fost ales în calitate de președinte al fracțiunii Partidului Democrat din Moldova. 

”Pe 21 martie a avut loc sedinta de constituire a fractiunii PDM. A fost constituită fracțiunea în număr de 30 persoane. În calitate de președinte al fractiunii este ales Pavel Filip, a fost aprobat și regulamentul de activitate”, a citit Sergiu Sîrbu extrasul din procesul verabl de formare a fracțiunii.

Partidul Democrat din Moldova are o fracțiune parlamentară din 30 de deputați și este a doua ca mărime din Parlament. Președintele fracțiunii PDM are 53 de ani și a fost ales deputat în circumscripția uninominală Strășeni. Din ianuarie 2016, Pavel Filip a deținut funcția de Prim-ministru.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share