Alte știri

Deputații Platformei DA au semnat moțiunea de cenzură pentru demiterea Guvernului Chicu

Pinterest LinkedIn Tumblr

Deputații Platformei DA au semnat în urmă cu puțin timp textul moțiunii de cenzură pentru demiterea Guvernului Chicu. Despre acest lucru aceștia au informat printr-un video plasat pe pagina de Facebook a Platformei, transmite Telegraph.md, cu referire la TV8.md

„Astăzi (n.r. 14 iulie) ne-am întâlnit la ședința fracțiunii Platforma DA pentru că am definitivat proiectul moțiunii și purcedem nemijlocit la semnarea moțiunii de cenzură. Semnăm aici deputații Platformei DA după care vom face apel către alți deputați să semneze pentru că nu mai putem tolera acest Guvern catastrofă care este în R. Moldova”, Dinu Plângău.

„Avem nevoie de 26 de semnături și reiterăm poziția noastră că noi vrem să semnăm această moțiune dar cu colegii noștri de la PAS. Apelul nostru către PAS să vină și să semneze această moțiune până joi”, a declarat Slusari.

Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) a anunțat că decizia de semnare a unei moțiuni de cenzură se va lua, în mod statutar, la Consiliul Național Politic al PAS, care va avea loc în această sâmbătă.

Citește și: Dumitru Diacov oferă detalii despre întrevederea sa cu Platforma DA

loading...

Comments are closed.