Politic

Deputatul din blocul ACUM, Maria Ciobanu își atacă colegii: Socialiștii își onorează angajamentele spre deosebire de cei din ACUM

Pinterest LinkedIn Tumblr

Deputatul blocului ACUM, Maria Ciobanu, declară că, a știut din primul minut că, înțelegerea dintre Blocul ACUM DA / PAS și PSRM – de a scoate Republica Moldova din captivitate – nu va fi înțeleasă de mulți, dar că până la urmă rezultatele contează și nu această alianță atipică.

Deputata Blocului ACUM susține că primește zilnic mesaje de la cetățeni prin care se arată nemulțumiți de acordul temporar de colaborare și formare a unei majorități parlamentare dintre Partidul Socialiștilor și Blocul ACUM. De asemenea, politiciana menționează că PSRM „deocamdată ei își onorează toate angajamentele și votează solidar, spre deosebire de parlamentarii blocului ACUM”.

„Credeți cumva că eu sunt mulțumită de ritmul schimbărilor, de unele persoane, care sunt promovate în funcții de răspundere? Îmi amintesc însă câte mandate avem în Parlament și încep să judec altfel. Doamnelor și domnilor, nu-mi mai trimiteți zilnic zeci de știri despre activitatea președintelui Republicii Moldova. Nu eu l-am votat pe Igor Dodon. El are dreptul să-și aleagă consilierii care îi plac. Nu eu am trimis în Legislativ 35 de membri PSRM. Apropo, deocamdată ei își onorează toate angajamentele și votează solidar, spre deosebire de parlamentarii blocului ACUM...”, a scris deputata pe pagina sa de facebook.

De menționat că PSRM insistă asupra semnării unui acord comun cu blocul ACUM în care să fie specificate obiectivele de politică internă și externă a țării. Acest anunț a fost făcut de președintele fracțiunii socialiștilor din Parlament, Vlad Bătrâncea, care s-a arătat deranjat de declarațiile geopolitice venite din partea unor deputați din blocul ACUM, în special fiind vorba de Octavian Țîcu și Lilian Carp.

Comentați știrea

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook - Telegraph Moldova   
loading...

Comments are closed.