Politic

Deputatul din fracțiunea Partidului Democrat din Moldova, Sergiu Sîrbu a ajuns la „Hollywood”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Nu este o glumă, Sergiu Sîrbu a mers în satul Coșcalia din raionul Căușeni pentru a discuta cu angajații instituțiilor publice. Satul Coșcalia a devenit cunoscut în toată țara datorită inscripției Hollywood făcută de către un locuitor al acestui sat.

Scopul vizitei deputatului democrat a fost de a afla despre principalele necesități ale sătenilor. Din spusele acestora se pare că modernizarea școlii, transportul elevilor și repararea drumurilor sunt problemele care îi preocupă cel mai mult pe locuitorii satului Coșcalia.

Din motiv că nu doar Coșcalia se confruntă cu astfel de probleme, în legea bugetului pentru anul 2018 au fost mărite considerabil investițiile în infrastructură și educație. Anume acestea cerințe le au oamenii din zona rurală, iar rezolvarea acestor problem este foarte importantă.

Amintim că locuitorii din satul Coșcalia, raionul Căușeni s-au trezit peste noapte în Hollywood. Cuvântul de pe deal greu este greu descifrat, dar și au mai greu la pronunțat.

Ideea îi aparține lui Anatol Țăbîrnă. Chiar dacă nu a fost niciodată peste ocean, el a dorit să aducă Holywood-ul, acasă, în Coșcalia. Având dimensiunile de 40 de metri lungime, 5 metri lățime și 3 tone de metal, realizarea proiectului a costat aproximativ 40 000 de lei.

loading...

Comments are closed.