Deputatul PAS, Dumitru Alaiba, recunoaște că ei spre deosebire de PSRM n-au un plan pe termen lung: “Şi adevărul este că şi colegii mei de bloc sunt la fel”

Dumitru Alaiba, deputat PAS, PAS, Maia Sandu, fractiunea PAS, consilierul lui Vlad Filat, ACUM, blocul ACUM, acum insista pe anticipate, alegeri anticipate in Moldova, CEC, ora expertizei, jurnal tv, dumitru roibu

Deputatul din blocul ACUM, Dumitru Alaiba, a recunoscut într-o postare pe Facebook, că atât el cât și colegii săi de fracțiune și de bloc, nu au un plan pe termen lung, așa cum au de exemplu socialișii. Acesta spune că în timp ce ei urlau în stradă, socialiștii își construiau un plan cum să preia toată puterea în stat.

Alaiba spune că nu a avut un plan pe termen lung, recunoaște că nici măcar în Parlament nu plănuia să ajungă. Acesta spune că și-a dedicat câțiva ani din viață, pentru a lupta cu guvernarea Partidului Democrat, iar prin alianța cu PSRM, aceștia au făcut un compromis cu propria conștiință, convingeri și credință. Deși au votat în funcție oamenii de încredere ai lui Dodon, Alaiba spune că a fost mereu sincer și a dorit să curețe țara de corupție.

Totodată, Dumitru Alaiba, continuând să se afle într-o fracțiune care se află în alianță cu PSRM, spune că va face tot posibilul ca schemele și instituțiile să nu migreze de la un partid la altul, chiar dacă, prin votul din Parlament au fost oferite funcțiile oamenilor apropiați PSRM-ului.

Spre sfârșit, Dumitru Alaiba spune că este șocat de ceea ce s-a întâmplat la Curtea Constituțională.

Spre deosebire de deputatul Alaiba, cititorii acestuia nu sunt la fel de optimiști. Aceștia spun că din start era clar că cârdășia cu socialiștii nu este una de încredere, iar de situația creată este de vină anume blocul ACUM. Internauții spun că și-au pierdut încrederea în acești politicieni, iar în aceste clipe, se instalează un regim mult mai periculos decât al al lui Plahotniuc.

Total
0
Shares
Total
0
Share