Alte știri

Destăinuirea mamei de la Rezina care și-a îndemnat fiul să se spânzure: „Am vrut să arat rudelor cât de mult sufăr”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Cazul care a șocat o țară întreagă revine în atenția publicului. Sputnik.md prezintă în exclusivitate motivele pentru care mama de la Rezina și-a pus fiul să se spânzure, filmând toată scena dramatică și postând ulterior video-ul pe o rețea de socializare.

Daniel Mazepa, șeful Secției Poliție Comunitară din cadrul Inspectoratului General de Poliție, a dezvăluit, în cadrul emisiunii ”ATITUDINI”, ce a determinat-o pe femeia din raionul Rezina să-l îndemne pe fiu să se sinucidă.

”Am vrut doar să le arat rudelor cât de mult sufăr”, asta le-ar fi explicat polițiștilor femeia din raionul Rezina care i-a pus fiului său, de doar patru ani, ștreangul la gât.

”Femeia ne-a spus că nu a realizat ce face. A încercat doar să-și sperie rudele, să le arate că suferă. A afirmat că, în realitate, nu și-a dorit moartea fiului său”, a povestit Daniel Mazepa.

Potrivit lui Daniel Mazepa, copilul nu a fost afectat psihologic de comportamentul neadecvat al mamei.

”Grupa operativă a constat că băiatul nu era agitat sau în stare de șoc. De asemenea, psihologul a lucrat cu acest copil. Potrivit primelor concluzii, copilul nu a conștientizat pericolul, a considerat că este vorba de un joc”, a precizat Daniel Mazepa.

În prezent, băiatul se află în grija unei rude. Între timp, specialiștii evaluează starea de sănătate mintală a femeii.

 

loading...

Comments are closed.