Lifestyle

Detalii din viața de familie a președintelui Igor Dodon

Pinterest LinkedIn Tumblr

Candidatul la funcția de președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon a povestit detalii de la prima întâlnire cu soția sa, transmite Telegraph.md, cu referire la Sputnik.md

Candidatul la funcția de președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon a dezvăluit detalii picante de la prima întâlnire cu soția sa Galina Dodon. Acesta spune că s-au cunoscut acum 25 de ani și tot de atunci sunt împreună.

„Eram tineri. Eram studenți la Universitatea Agrară. Ne-am întâlnit în cămin. Țin minte data când prima dată ne-am văzut și ne-am sărutat. Era pe 5 mai 1995”, a dezvăluit Igor Dodon.

Dodon spune că soția sa l-a susținut mereu și că și-a înaintat candidatura pentru un nou mandat în funcția de președinte al Republicii Moldova doar după o discuție cu membrii familiei.

„Am avut o discuție foarte serioasă cu toată familia. Știam că mă vor susține. Le mulțumesc din suflet”, a precizat Igor Dodon.

Cât despre faptul că soția sa Galina Dodon a refuzat timp de patru ani să apară la emisiuni sau interviuri, Dodon spune că în sfârșit a convins-o și a reușit să filmeze un film despre ea, „Galina Dodon – prima doamnă a Republicii Moldova”.

Un interviu cu Galina Dodon va fi publicat luni, 19 octombrie 2020.

Igor Dodon: „Acum șase ani au luptat contra limbii ruse, iar astăzi acești domni și doamne tipăresc pliante electorale în limba rusă”

loading...

Comments are closed.