Social

Detalii groaznice despre tragedia de la Mileștii Mici, unde o fetiță de patru ani a murit mușcată de câine

Pinterest LinkedIn Tumblr

Noi detalii despre circumstanțele în care s-a produs nenorocirea de la Mileștii Mici, Ialoveni, în urma căreia o fetiță de patru anișori a murit, după ce a fost mușcată de un câine.

Potrivit poliției, în timp ce minora, împreună cu sora ei de șapte ani se aflau singure în curtea casei, unul dintre câini a rupt lanțul și a atacat victima, transmite jurnal.md

Poliția care a fost alertată de mama fetiței, a constatat că la locul solicitat în satul Mileștii Mici, raionul Ialoveni, locuiește o femeie de 25 ani împreună cu concubinul său și două fetițe minore de șapte și patru anișori.

Astăzi, minorele se aflau la domiciliu împreună cu tatăl concubinului. În curtea casei se aflau legați cu lanț doi câini, de rasă ciobănesc german. În timpul când minorele se aflau singure în curtea casei, unul dintre câini a rupt lanțul și a atacat minora de patru anișori.

Cealaltă minoră a alergat în stradă chemând vecinii să o salveze. În urma leziunilor primite și anume mușcături în regiunea capului, fetița de patru anișori a decedat pâna la venirea ambulanței și a poliției.

La fata locului au fost solicitați reprezentanții ANSA pentru prelevarea mostrelor și urmează să stabilească dacă câinii erau bolnavi.

Pe cazul dat a fost inițiat proces penal în cadrul căruia urmează a fi stabilite toate circumstanțele.

Actualmente la fața locului s-a deplasat și psihologul Inspectoratului de poliție Ialoveni pentru acordarea consilierii psihologice minorei de șapte anișori. Alte circumstanțe se stabilesc.

Comentați știrea

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook - Telegraph Moldova   
loading...

Comments are closed.