Social

Detalii șocante în cazul minorei de 16 ani, violată la Tvardița: „S-a dus în ospeție la colegii de clasă, pe care-i știa de 5 ani”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Tatăl minorei de 16 ani, violată în localitatea Tvardița din raionul Taraclia a dat detalii despre locul unde s-a ntâmplat totul.

Potrivit portalului de știri nokta.md, fiica acestuia ar fi fost invitată acasă la unul dintre cei trei violatori, colegul ei de clasă. Din spusele tatălui, acolo fata era așteptată de ceilalți doi suspecți.

Fata nu a simțit pericolul, încât se cunoștea cu suspecții de mică și au învățat în aceeași clasă.

După cele întâmplate, bărbatul ar fi chemat suspecții la el acasă, pentru a vorbi, aceștia însă nu-și recunoșteau vina.

Unul dintre prietenii apropiați ai familiei a confirmat relatările tatălui.

„Ei comunicau din copilărie. Ei au invitat-o în ospeție, au amăgit-o și violat-o. Eu cred că ea până în ultima clipă nici nu a bănuit ce se va întâmpla. Este o fată modestă, cuminte se atârna cu încredere față de colegi”, a declarat sursa.

Mai mult, alți locuitori scriu pe rețelele de socializare că suspecții au filmat totul cu telefoanele mobile și au plasat pe rețeaua de socializare vk.com. Ulterior însă, ar fi șters filmulețul. Tatăl fetei roagă colegii de clasă, sau altcineva care a reușit să salveze acele imagini video să le transmită familiei. Acesta promite o recompensă bănească.

Amintim că trei tineri ar fi violat o adolescentă de 16 ani. Totul s-a întâmplat pe 17 martie în satul Tvardița, raionul Taraclia. Minora a fost operată și rămâne internată în spital.

Tatăl minorei a declarat pentru sursa citată că bănuiții sunt foști colegi de clasă a adolescentei și că au vârstele cuprinse între 17 și 18 ani.

Ofițera de presă a IP Taraclia, Cristina Ciobanu, a precizat că Poliția a fost alertată în aceeași zi. La scurt timp au fost dispuse acțiuni de stabilire a posibililor făptași.

Ulterior a fost dispusă expertiza medico-legală pentru a stabili cu exactitate dacă a avut loc agresiunea. Poliția spune că va reveni cu alte detalii după expunerea rezultatelor expertizei.

Citește și: Angajata unei grădinițe din Anenii Noi a fost confirmată cu infecție de COVID-19

loading...

Comments are closed.