Alte știri

Dezvăluiri: Motivul pentru care toți polițiștii din municipiul Chișinău se vor mobiliza ca să-l voteze Primar pe Andrei Năstase

Pinterest LinkedIn Tumblr

Renato Usatîi a declarat astăzi în cadrul conferinței de presă în cadrul căreia a prezentat candidatul Partidului Nostru pentru funcția de Primar general al municipiului Chișinău că toți polițiștii din capitală se vor mobiliza ca să-l voteze Primar pe actualul ministru de Interne, Andrei Năstase.

Liderul PN a declarat că informația a primit-o chiar de la un om al legii.

Conform lui Usatîi, respectivul polițist a spus că între toți angajații MAI din municipiul Chișinău există înțelegerea ca s-l voteze Primar pe actualul lor șef, Andrei Năstase, doar pentru ca acesta să plece de la MAI.

„Toți polițiștii, soțiile lor, cumnații, toate familiile lor se vor mobiliza ca să-l voteze pe Năstase pentru ca acesta să nu mai fie ministru și să plece din MAI”, a declarat Usatîi.

Amintim că blocul ACUM a anunțat că Andrei Năstase este candidatul PAS cu DA pentru funcția de Primar al municipiului Chișinău. Până la această oră, Năstase nu și-a prezentat demisia din funcția de ministru de Interne pentru a se lansa oficial în campania electorală pentru Chișinău.

 

loading...

Comments are closed.