Alte știri

Diacov: Poate că mai sunt deputați care fumează, dar nu au fost prinși

Pinterest LinkedIn Tumblr

Deputatul și președintele de onoare al PDM, Dumitru Diacov, spune că nu dă aprecieri incidentului cu Nata Albot, care anterior a fost prinsă pentru deținerea drogurilor, însă responsabilitatea aparține în totalitate partidului care a inclus-o pe listă, informează Știri.md

Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Dreptul la Replică” de vineri, 21 mai.

„Nu veți scoate acum de la mine aprecieri, nu am așa nărav, însă lucrul ăsta trebuie demonstrat, trebuie văzut. Este responsabilitatea partidului care a inclus această persoană.

Eu nu știu în realitate cum stau lucrurile de aceea nu vreau să judec. Sigur că este o chestiune nouă pentru politica moldovenească, nu știu dar poate mai există deputați care fumează (n.r. marijuana) și nu au fost prinși”, a declarat Dumitru Diacov.

Ulterior, deputatul a adăugat că alegătorii vor lua o decizie pe 11 iulie.

Pe 21 mai, Nata Albot a anunțat că se retrage de pe lista partidului PAS pentru alegerile parlamentare anticipate. Anunțul a fost făcut la două zile după ce liderul PACE, Gheorghe Cavcaliuc, a declarat în cadrul unei emisiuni că un candidat cu nr. 8 de pe lista unui partid este o persoană, care anterior a fost prinsă pentru deținerea drogurilor.

Ulterior, în timpul emisiunii Live „Internetul Grăiește”, Nata Albot a explicat cum a ajuns la ea cantitatea de 0,78 grame de marijuană.

Citește și: DOC // Tot mai multe localități din țară susțin blocul comuniștilor și socialiștilor

loading...

Comments are closed.