Diaspora nu este încăntată de oferta ACUM: “Dacă merg prin sat găsesc 55 de oameni mai profesioniști, mă credeți?”

alegeri 2019, alegeri parlamentare, alegeri moldova, alegeri 24 februarie, alegeri pe sistem mixt, circumscriptii electorale, candidati independenti, parlamentarele 2019, alegeri libere, alegeri corecte,andrei nastase si maia sandu, blocul acum, diaspora moldoveneasca, moldoveni in italia, candidati diaspora, candidati blocul acum, platforma da alegeri, pas maia sandu,

Mai mulți reprezentanți ai diasporei moldovenești nu sunt deloc încântați de lista electorală a binomului PAS-PPDA, înregistrată ieri la Comisia Electorală Centrală. Concetățenii noștri de peste hotare consideră că cele două formațiuni nu au propus niciun candidat care să-i reprezinte, transmite politics.md.

Analizând lista națională „ACUM”, observ că nu se regăsește nici un candidat din Diasporă. Tot astăzi, constat că lipsește publicarea rezultatelor concursului de meritocrație”, a scris internautul Andrei Cosoi, într-o postare pe Facebook. Acesta a adăugat că, în condițiile în care PAS și PPDA nu sunt în stare să propună cadidați credibili, atunci există puține șanse să obțină votul moldovenilor din Diasporă.

Un alt motiv de nemulțumire a moldovenilor din Diasporă este așa-zisul filtru de integritate al Maiei Sandu, care s-a dovedit a fi un simplu foc de paie.

„Așadar, deci, vasăzică. Ați văzut listele blocului ACUM? Acum, meditați la două lucruri: Ce reprezintă oamenii din lista ceea pentru voi, din punct de vedere politic? Filtrul Maiei e spart sau l-au scos de tot, amu, la urmă?”, se întreabă internautil Alexandru Cazacu Dor.

Acesta spune că lista binomului PAS-PPDA este formată fie din personaje obscure, fie din traseiști sau oportuniști.

Dacă merg acum prin sat și scriu pe o listă primii 55 oameni care îmi ies în cale, fac un parlament mai profesionist. Mă credeți?!”, mai scrie Alexandru Cazacu Dor.

Total
0
Shares
Total
0
Share