Actual

Din 7 septembrie, grădinițele din Chișinău își vor relua programul obișnuit de activitate

Pinterest LinkedIn Tumblr

Începând cu data de 7 septembrie, grădinițele din municipiul Chișinău vor reveni la programul obișnuit de activitate, transmite Telegraph.md cu referire la MOLDPRES.

Viceprimarul Angela Cutasevici a declarat astăzi, în cadrul ședinței on-line a serviciilor municipalități că, de la începutul săptămânii viitoare, grădinițele din capitală vor reveni la programul obișnuit de activitate. “În această săptămână, grădinițele activează până la ora 15.00, iar din data de 7 septembrie se va reveni la un program de activitate în regim normal – orele 7.30 – 17.30”, a spus oficialul.

În același timp, Cutasevici a explicat că grupele de grădiniță vor fi completate inițial cu copiii care au vârsta mai mare de patru ani, pentru ca mai târziu să fie admiși și copiii de vârstă mai mică. Viceprimarul a specificat că din cele 131 de grădinițe existente în Chișinău, doar una nu a primit avizul pozitiv de activitate din partea Agenției Naționale de Sănătate Publică.

De asemenea, Angela Cutasevici a explicat că, pentru a preveni infectarea cu noul coronavirus, elevii din instituțiile municipale de învățământ vor primi hrana la pachet.

loading...

Comments are closed.