Direcționează 2% din impozitul pe venit Asociației A.S.I.C.S.

Cetățenii Republicii Moldova, contribuabili la bugetul public național, sunt îndemnați să direcționeze 2% din impozitul de venit către Asociația pentru Susținerea Inițiativelor Comunitare și Sportului. Acești 2% nu reprezintă o donație; sunt banii din impozitul pe venit, care sunt direcționați pentru implicare socială.

”Prieteni, pe parcursul anului trecut, am realizat zeci de proiecte sociale în diferite regiuni ale țării noastre. Mii de oameni – copii, femei, vârstnici, oameni cu nevoi speciale, sportivi amatori și de performanță au fost beneficiarii noștri. Le-am oferit suport, încurajare, posibilitate de a face față greutăților sau șansa de a-și realiza visul. Le-am adus zâmbete pe fețe, încredere că nu sunt singuri și speranță că lucrurile pot fi schimbate în bine.

Prieteni, vă îndemnăm să ne susțineți în ceea ce facem și să redirecționați 2% din impozitul pe venit Asociației pentru Susținerea Inițiativelor Comunitare și Sportului, când depuneți declarația pe venit pentru anul 2023.

O precizare importantă – aceste 2% nu reprezintă o donație, sunt banii din impozitul pe venit, care sunt direcționați pentru implicare socială. Orice persoană fizică rezidentă care dorește să direcționeze 2% din suma impozitului pe venit calculat anual la buget, trebuie să depună, doar online, Declarația cu privire la impozitul pe venit – Formularul CET18, utilizând semnătura electronică.

Semnătura electronică poate fi obținută la orice oficiu al operatorilor de telefonie mobilă sau la Serviciul Tehnologia Informației și Securitate Cibernetică (STISC) (stick de memorie).

Ulterior, accesează pagina web www.servicii.fisc.md, unde în Cabinetul personal vei găsi declarația precompletată. În ea, la secțiunea a cincea (câmpul M1), introduce codul fiscal (IDNO) al Asociației noastre: 1022620001125.

Împreună putem realiza mai multe proiecte de care să ne mândrim, să oferim suport tinerelor talente și oamenilor care au nevoie de o mână de ajutor.

Declarațiile pe venitul persoanelor fizice pot fi depuse până în data de 30 aprilie 2024.

Susținem pentru că ne pasă!”, este comunicatul instituției.

Total
0
Shares
Total
0
Share