Directorul CNAMUP Boris Golovin a fost restabilit în funcție: Confirm!

Boris Golovin
 

Directorul general al Centrului Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească (CNAMUP), Boris Golovin, a fost restabilit în funcție după ce acum două luni a fost reținut de ofițerii CNA în „dosarul ambulanțelor”, scrie Deschide.md

Solicitat de reporterul Deschide.MD, Boris Golovin a confirmat faptul că a revenit la activitatea sa în cadrul Centrului, însă a precizat că se află în ședință și nu poate oferi mai multe detalii.

De precizat că acum câteva ore, ex-ministru al Sănătății, Ala Nemerenco, a scris că Boris Golovin ar urma să fie restabilit în funcție și asta după ce ea l-a suspendat din funcție la data de 17 octombrie în baza ordonanței Procuraturii Anticorupție.

Amintim că ofițerii Centrului Național Anticorupție, în comun cu procurorii anticorupție, au descins la CNAMUP. Acțiunile au avut loc în cadrul unui dosar pornit pe faptul achiziționării a 69 de ambulanțe de GAZ Sobol în perioada fostei guvernări.

De precizat că Boris Golovin a deținut funcția de deputat în perioada anilor 2014-2019. El a acces în Parlament pe listele PCRM, însă ulterior s-a alăturat Partidului Democrat.
Total
0
Shares
Total
0
Share