Alte știri

Directorul general al ANSA s-a întâlnit cu Ambasadorul Republicii Belarus în Republica Moldova

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ambasadorul Republicii Belarus în Republica Moldova, Anatolii Kalinin, s-a întâlnit cu directorul general al Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor, Vladislav Cotici, transmite Telegraph.md

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Ambasadorul s-a prezentat la debutul numirii sale în funcția de rang diplomatic, manifestând deschiderea pentru o cooperare strânsă, în scopul facilitării dezvoltării relațiilor comerciale între Republica Belarus și Republica Moldova.

La rândul său, directorul general V. Cotici a făcut o prezentare succintă a Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor, precum și a structurii sale regionale și a sistemului de laboratoare. De asemenea, a fost trecută în revistă conlucrarea fructuoasă până în prezent cu partea belarusă, inclusiv abordarea eficientă a diferitor aspecte în comerțul bilateral.

În continuarea discuțiilor, interlocutorii au convenit asupra continuării dezvoltării parteneriatului între cele două țări, precum și intensificării cooperării bilaterale întru asigurarea securității populației din Republica Moldova și Republica Belarus.

Citește și: Premierul a participat la o ședință cu Președintele țării. Detalii despre reluarea activităților economice

loading...

Comments are closed.