Alte știri

Directorul general de la Poșta Moldovei a demisionat

Pinterest LinkedIn Tumblr

Vitalie Zaharia a demisionat din funcţia de director general al întreprinderii de stat „Poşta Moldovei”. Într-un mesaj publicat de întreprindere, Zaharia declară că mandatul său de aproape doi ani a fost dificil, acesta fiind marcat de criza provocată de pandemia COVID-19, transmite IPN.

„Acest lucru a influenţat calitativ implementarea planului de dezvoltare şi a măsurilor de optimizare şi eficientizare planificate. Toate obiectivele trasate au avut nevoie de o ajustare continuă şi o adaptare la condiţiile situaţiei de urgenţă, prin desfăşurarea unor activităţi organizatorice speciale, fapt ce a reprezentat una dintre cele mai mari provocări”, notează Vitalie Zaharia.

Potrivit lui, realizări au fost foarte multe, iar printre cele mai relevante menţionează crearea Centrului de curierat din ţară, obţinerea statutului de Agent Economic Autorizat, finalizarea procedurii de obţinere a licenţei pentru emiterea Monedei electronice, impulsionarea comerţului electronic, proiectele realizate cu Programul Reforme structurale în Moldova al USAID etc.

Vitalie Zaharia, care a fost anterior director al Organizaţiei de Atragere a Investiţiilor şi Promovare a Exporturilor din Moldova, a fost numit în funcţia de director general al Poştei Moldovei în decembrie 2019.

Acesta a fost reales în funcţie în mai 2021.

loading...

Comments are closed.