Dirijorul Nicolae Botgros a împlinit 40 de ani de când conduce Orchestra Lăutarii!

Dirijorul Nicolae Botgros, a împlinit 40 de ani de când conduce Orchestra Lăutarii, cultura moldova, monica babuc, guvernul filip, pdm 

Anul 1978. Orchestra “Lăutarii” a fost preluată de Nicolae Botgoros. Această poză reflectă componența ansamblului din acea perioadă. La acel moment ducea lipsa de Administrator al ansamblului.

“Locuiam la o scară cu Nicolae, eram prieteni la catramă. Fiind în vacanță de aspirant, Nicolae mi-a propus pentru perioada vacanței să dețin funcția I-ului Administrator al ansamblului “Lăutarii”. Am muncit mult pentru ei, dar am și am petrecut cu ei o vară de vis. Această poză (de mai sus) reflectă “Lautarii” la Festivalul din Ialta”, scrie pe Facebook, Alexandru Jolondcovschi.

Anul acesta “Lautarii” împlinesc 40 de ani de când la pupitru se află Nicolae Botgros. Felicitari, încă multe realizări și la mulți ani maestrului, dar tuturor celor care au fost și sunt lânga el!

Ministra Culturii, Monica Babuc, l-a felicitat și ea pe renumitul dirijor moldovean și i-a dorit în continuare inspirație și succese!

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share