(Doc) De 1 iunie, ministrul Finanțelor Ion Chicu a semnat cinci cereri de majorare a compensației în cadrul programului ”Prima Casă 3”

Ministrul Finanțelor Ion Chicu, am semnat 5 cereri de majorare a compensației în cadrul programului ”Prima Casă 3”, pdm pentru moldova, fapte nu vorbe, vlad plahotniuc, apartamente chisinau, guvernul filip 

Un cadou frumos de 1 iunie pentru cinci famililii din Moldova. Aceștia au devenit beneficiari ai Programului “Prima Casa 3”, care presupune că statul le compensează 10% din costul locuinței procurate pentru fiecare copil nou născut. Despre acest lucru a anunțat ministrul Finanțelor, Ion Chicu.

“Colegii mi-au prezentat vineri la semnat 5 cereri de majorare a compensației în cadrul programului ”Prima Casă 3”, în legătură cu nașterea noilor copii în familiile, deja beneficiari ai programului! În 3 familii a apărut al 3-lea copilaș, iar în două – al doilea. De la începutul anului am semnat 11 astfel de cereri”, a scris Chicu pe facebook.

”Dacă este cuib – are unde veni și barza. Pe această notă pozitivă Vă doresc o săptămînă cît mai frumoasă!”, a adăugat ministrul.

Totodată, angajatul companiei Advisory SRL este primul solicitant înregistrat pentru compensatii în cadrul programului ”Prima Casă 4”. Deja la 1 iulie va primi în cont echivalentul a 10% (sau 15%, dacă-i din localitate în afara Chișinăului) din salariu – suport pentru rambursarea creditului pentru locuința sa procurată în cadrul programului.

LIVE Conferința de presă susținută de noul Ministru al Finanțelor, Ion Chicu implementarea reformei salarizării, guvernul filip pdm, pentru moldova, locuri de munca, plahotniuc alegeri 

Programul guvernamental „Prima Casă” a fost lansat la inițiativa prim-ministrului Pavel Filip, la 26 martie 2018. Informații detaliate despre program pot fi găsite pe site-ul www.primacasa.gov.md și la numerele de telefon: (022) 22 60 65, (022) 22 60 53, (022) 26 25 52.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share