Politic

(doc) Asociația Națională a Restaurantelor și Localurilor de Agrement susține inițiativa guvernului de reducere a presiunilor contra mediului de afaceri

Pinterest LinkedIn Tumblr

Într-un comunicat de presă emis de Asociația Patronală „Asociația Națională a Restaurantelor și a Localurilor de Agrement din Republica Moldova” (MĂR) își exprimă întregul suport pentru pachetul de legi anunțat și votat recent cu privire la relaxarea fiscală și la reducerea presiunilor contra mediului de afaceri.

În comunicat se spune că în ceea ce privește mediul de activitate al asociației, acestea salută noile măsuri care prevăd de exemplu introducerea cotei reduse de TVA în domeniul HoReCa, posibilitatea întreprinzătorilor să poată opta între un regim fiscal standard și unul special. În opinia reprezentanților MĂR, aceste sunt măsuri care pentru companiile care activează în sfera alimentației publice și prestări de servicii reprezintă o adevărată reformă și încurajează dezvoltarea afacerilor în beneficiul consumatorilor, dar și a crearii a noi locuri de muncă și al creșterii economice.

Asociația MĂR a declarat că susține în mod public măsurile adăugând că au încredere într-un dialog constant între guvernare și mediul de afaceri, aceasta fiind singura cale de creștere a bussinesului în Republica Moldova, a încurajării turismului, dar și combaterea economiei tenebre.

În comunicat se mai declară că astfel de decizii importante, pro bussines din partea guvernării, sunt întotdeauna binevenite. Documentul a fost semnat de președintele Asociației, Aneta Zasavișchi.

loading...

Comments are closed.