Actual

DOC // Autoritățile, de urgență, verifică toate adăposturile antiaeriene din țară

Pinterest LinkedIn Tumblr

Autoritățile fac inventarierea urgentă a tuturor adăposturilor antiaeriene din țară. Canalul de Telegram INDEX a publicat un mesaj, care a fost expediat, joi, 27 ianuarie, responsabililor raionali de la compania de stat „Moldtelecom”. În mesajul cu titlul „urgent” se cer informații despre numărul acestor adăposturi, starea lor și adresele unde se află. Solicitarea a fost expediată pe email de către Inga Codreanu, specialist coordonator la Serviciul Exploatare a Edificiilor Civile din cadrul companiei Moldtelecom.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Recent, premierul Natalia Gavrilița a declarat că în următoarele ședințe ale Executivului, va fi propusă rectificarea bugetului și alocarea unei sume mai mari pentru cheltuielile armatei naționale.

„Ne pare foarte rău de aceste tensiuni crescânde în regiunea Ucrainei, tensiunile dintre Rusia și Ucraina, Rusia și Europa de Vest, SUA. Acestea creează și anumite riscuri regionale, pe care nu le putem evita. Mai ales în contextul în care avem pe partea stângă a Nistrului un regim care nu se subordonează autorităților constituționale și trupele rusești pe teritoriul malului stâng”, a declarat premierul.

loading...

Comments are closed.