DOC // Blocul electoral al Comuniștilor și Socialiștilor a publicat ”Programul de dezvoltare socio-economică a Republicii Moldova”

Vladimir Voronin, Igor Dodon și candidații la funcția de deputat pe listele Blocului Electoral al Comuniștilor şi Socialiștilor, au prezentat ”Programul de dezvoltare socio-economică a Republicii Moldova”, propus de echipa electorală.

După conferința de presă (vezi video, mai jos), reprezentanții BECS au publicat documentul integral – ”Programul de dezvoltare socio-economică a Republicii Moldova”, disponibil inclusiv pe pagina web a entității politice – bloc.md

”Pe parcursul ultimilor zece ani, societatea și poporul moldovenesc simt că Republica Moldova alunecă într-o mlaștină, care amenință existența statului moldovenesc.

A avut loc dezindustrializarea economiei, condițiile de viață ale oamenilor, în special ale celor din mediul rural s-au înrăutățit vizibil, continuă și se accelerează exodul populației din Moldova. Acest lucru nu poate și nu trebuie tolerat. Degradarea economică și socială trebuie oprită.

Politica Blocului Comuniștilor și Socialiștilor este îndreptată spre dezvoltarea economică a țării, îmbunătățirea calității vieții cetățenilor noștri și depășirea sărăciei. Acest lucru este posibil și se va întâmpla cu siguranță!
Programul de dezvoltare socio-economică a țării, elaborat de echipa noastră de profesioniști, stabilește prioritățile pentru următorii 4 ani pe mai multe dimensiuni:

– Industrializarea economiei;
– Dezvoltarea agriculturii;
– Dezvoltarea infrastructurii locale;
– Reducerea inegalității veniturilor populației;
– Dezvoltarea asistenței medicale;
– Educație de calitate.

Noi suntem gata să depunem toate eforturile, precum și să colaborăm cu partenerii externi în vederea soluționării problemelor sociale și economice acute ale țării noastre, cu respectarea intereselor naționale și de stat ale Republicii Moldova suverane și independente și ale cetățenilor săi”, a declarat Igor Dodon.

Programul de dezvoltare socio-economică a Republicii Moldova Blocul Comuniștilor și Socialiștilor, alegeril… by Telegraph Moldova on Scribd

Total
0
Shares
Total
0
Share