(doc) Culmea penibilității! Maria Ciobanu a indicat în declarația de avere că locuința sa costă doar 3760 de lei

maria ciobanu, deputati pldm, ciobanu nisporeni, circumscriptia nisporeni, pdm nisporeni, caritate plahotniuc, plahotniuc nisporeni, edelweis caritate, edelweis plahotniuc, edelweis nisporeni, edelweis batrani

Candidata blocului ACUM la electoralele din acest an, Maria Ciobanu, a prezentat la CEC declarația sa de avere. În documentul oficial, aceasta a menționat că are o locuință ce valorează doar 3670 de lei.

Potrivit concurentei electorale, imobilul l-a primit drept moștenire după decesul mamei sale, iar că prețul a fost stabilit de către cei de la Registru.

„Aceasta este casa părintească a mamei mele. Așa au apreciat-o de la Registru, cât costă. Pe parcursul anilor am mai făcut câte ceva. Între timp am făcut reparație, fiindcă nu am vrut să o demolez, a declarat vicepreședinta Partidului Liberal Democrat din Moldova, Maria Ciobanu pentru presă, transmite Zugo.md

În declarația de avere prezentată, în ultimii doi ani, Ciobanu a avut un venit de peste 286 mii de lei, obținut din salariu de deputată în Parlamentului Republicii Moldova. Totodată, aceasta mai scrie că are 170.739 de lei depozitați în bancă.

De asemenea, candidata la electorale prezintă că deține din 1987 un apartament de 33,2 metri pătrați, care costă 200.000 de mii de lei, iar că în anii 2017-2018 a obținut 126.147 de lei din pensia de la Casa Națională de Asigurări Socială. Totodată, ea mai are un teren de 0,3031 ha, din 2015, însă nu scrie care este costul acestuia.

Menționăm că Maria Ciobanu ocupă funcția deputat din februarie 2015, în calitate de membră a fracţiunii Partidului Liberal Democrat din Moldova. Politiciana este candidată la alegerile de pe 24 februarie curent, din partea Blocului Electoral ACUM Platforma DA și PAS, pe circumscripția nr.14, Telenești.

Total
0
Shares
Total
0
Share