(doc) Deputații PDM au sesizat CCA-ul în legătură cu folosirea identității false de către reporterii de la Jurnal TV

presa independenta, presa din moldova, presa libera, libertatea presei, api, asociatia presei din moldova, mass media, presa chisinau.jurnal tv, propaganda moldova, propaganda jurnal, sergiu sirbu, deputati pdm,

Partidul Democrat din Moldova a sesizat astăzi Consiliul Coordonator al Audiovizualului în legătură cu folosirea de identități false de către unii jurnaliști de la Jurnal TV. Jurnaliștii de la trustul dat sună cetățeni ai Republicii Moldova și se prezintă ca fiind reprezentanți al Partidului Democrat în mod fals pentru a reda mai târziu știri false.

Despre acest lucru comunică deputatul din fracțiunea Partidului Democrat din Moldova, Sergiu Sârbu. Acesta a publicat pe pagina sa de Facebook documentele pe care le-au depus reprezentanții PDM la CCA. Democrații afirmă că cei de la Jurnal TV au încălcat în mod grav legislația în vigoare prin sfidarea principiilor legale ce există în Codul Audiovizualului din Republica Moldova.

Sergiu Sârbu în acest mod încearcă să atragă atenția opiniei publice asupra unor provocări murdare și încurajează cetățenii să respingă dialogul cu indivizii de la JurnalTV care prin metode pline de lașitate, prin furt de identitate încearcă să genereze știri false. Deputatul democrat sfătuie astfel cetățenii să sesizeze în cazul în care devin victime ale acestor impostori pentru ca să fie posibil efectuarea și demararea demersurilor legale absolut necesare în acest moment.

Deputatul din fracțiunea democrată spune că e necesară în acest caz o reacție de condamnare a acestor practici ilegale din partea ONG-urilor de media din Republica Moldova.

Total
0
Shares
Total
0
Share