Politică

(doc) Deputatul din PAS, Vladimir Bolea, a promis că mâine va depune o sesizare la Procuratura Generală în privința lui Dodon

Pinterest LinkedIn Tumblr

Deputatul din fracțiunea Partidului Acțiune și Solidaritate, Vladimir Bolea a ieșit astăzi în fața protestatarilor de la Guvern, unde și-a dat cuvântul că mâine, va depune o sesizare la Procuratura Generală, pentru a investiga potențialul act de trădare de Patrie din partea cetățeanului Igor Dodon.

Protestatarii i-au înmânat un document, prin care i-au cerut acestuia să depună o plângere sau să transmită colegilor din Parlament, să investigheze dosaruld e trădare de Patrie de către Igor Dodon. Deputatul din fracțiunea PAS, Vladimir Bolea a spus protestatarilor că el nu este trădător, a luat cunoștință cu documentul primit și mâine îl va depune la Procuratura Generală. Acesta și-a dat cuvântul că își va realiza promisiunea.

Amintim că, la data de 27 august 2017, Maia Sandu, alături de colegii săi din PAS a publicat o întregistrare video, în care l-a acuzat pe Igor Dodon de trădate de patrie și a spus că va iniția o plângere penală împotriva acestuia, spunând că se identifică cu interesele Rusiei și folosește finanțare obscură din afara țării. Maia Sandu și partidul pe care îl conduce spun că, prin acțiunile sale în calitate de președinte, Igor Dodon pune în pericol independența și suveranitatea Republicii Moldova.

Menționăm că Igor Dodon a recunoscut lui Vlad Plahotniuc faptul că primea lunar bani din Federația Rusă pentru finanțarea partidului. În autodenunțul său, Dodon a recunoscut că primea de la 700 de mii de dolari până la 1 milion de dolari de la Moscova.

loading...

Comments are closed.