Alte știri

(doc) Dorin Chirtoacă a publicat documentele care arată că soțul Zinaidei Greceanîi a luat credite neperformante de la BEM

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele Partidului Liberal, Dorin Chirtoacă, a publicat astăzi documentele de credit de la BEM ale familiei Greceanîi. Prin această publicație, fostul primar al capitalei a felicitat în acest mod pe soțul Zinaidei Greceanîi, Alexei, cu ocazia împlinirii a 65 de ani.

Fostul primar la Capitalei, liberalul Dorin Chirtoacă a publicat pe pagina sa de Facebook mai multe documente, care demonstrează faptul că în perioada anilor 2007-2011 Alexei Greceanîi, soţul preşedintelui Parlamentului, a obţinut de la Banca de Economii mai multe credite. Este vorba despre un contract de creditare în valoare de 1,6 milioane de euro și 500 000 dolari SUA şi un alt contract de 39,3 milioane de lei.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

„La Multi Ani domnule Greceanii! Felicitări cu ocazia zilei de naştere, impliniţi 65 ani, o vârstă frumoasă! Bun cadou aţi primit de la soţie, chiar de ziua de naştere, începând cu 13 iulie 2007, credite de la BEM, în valoare de aproape 5 milioane de Euro, din banii cetăţenilor, credite care figurează în raportul Kroll, neîntoarse la BEM, „rascumparate” chipurile de Şor prin „Rosseau” si care fac parte toate din Furtul Miliardului… Doamna Greceanîi, semnătura soţului o recunoaşteţi?”, scrie Chirtoacă.

loading...

Comments are closed.