Alte știri

(doc) El este MILIONARUL din echipa Maiei Sandu: Deține case de lux, conturi grase și mai multe mașini. Detalii despre ministrul Vadim Brînzan

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ministrul Economiei, Vadim Brînzan, este cel mai bogat membru al Guvernului Sandu. Potrivit declarației sale de avere și interese personale, Brînzan deține câteva automobile de lux, mai multe case și apartamente, și mai multe conturi bancare de sute de mii de dolari.

Pe parcursul anului 2018, Vadim Brînzan a obținut venituri de aproape 85 de mii de dolari din realizarea activelor mobiliare, din dividende din investiție în capitalul social și dobânzi. Tot în 2018, în același mod familia Brînzan a mai obținut alte venituri circa 84 de mii de dolari, scrie Agora.md. 
 
Familia ministrului are în proprietate șase apartamente, o vilă și două case de locuit. Toate cele șase apartamente au o suprafață de circa 80-90 de metri pătrați, iar cele două case de locuit au o suprafață de 600 și, respectiv 650 de metri pătrați. 
 

Toate cele cinci automobile din proprietatea familiei Brînzan au fost cumpărate în același an în care au fost produse: Un Chevrolet din 2014, un BMW M3 din 1999, un Lexus din 2019, un Porsche din 2018 și un Mercedes GLE 43 AMG din 2017.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

De menționat că familia Brînzan mai are active financiare în sumă de peste 2 milioane 200 de mii de dolari americani. Iar în 2018, actualul ministru al Economiei, din postura de manager al societății americane BR EPP LLC (Logos Advisors LLC) deținea cote-părți de 3 milioane 200 de mii de dolari.

Declaratie de Avere by on Scribd

loading...

Comments are closed.