(doc) Iată cine va reprezenta Partidul ȘOR în circumscripțiile electorale

lista circumscriptiilor electorale, Partidul ȘOR, Ilan Shor, Șor

Partidul Politic ȘOR a prezentat lista candidaților săi în circumscripțiile uninominale pentru alegerile parlamentare din 24 februarie 2019. În prezent se finalizează procedura de selectare și de desemnare în interiorul partidului a candidaților pentru circumscripțiile uninominale.

Printr-un comunicat de presă, Partidul ȘOR a anunțat cum au fost selectați candidații, invocând principiile profesionalismului și meritocrației, iar în circumscripțiile unde și-au prezentat intențiile de a candida au fost înaintați de cetățeni și, totodată fiind  consultată opinia organizațiilor teritoriale ale Partidului ȘOR din regiunea respective.

Fiecare candidat desemnat de Partidului Politic ȘOR în circumnscripțiile uninominale are deja elaborat un program de dezvoltare și modernizare a regiunii pentru care va concura la alegeri. Programele candidaților, consultate și cu populația din regiuni,  propun soluții concrete de rezolvare a celor mai stringente probleme cu care se confruntă localitățile și oamenii din regiunea respectivă. De fapt, aceste programe reprezintă un concept global de dezvoltare a fiecărei circumscripții în toate domeniile – pornind de la cel social prin crearea și modernizarea infrastructurii de sănătate și educație, crearea locurilor de muncă, până la cel economic în care sunt elaborate propuneri și termeni concreți de deschidere a întreprinderilor și de majorare a veniturilor la buget.

În circumscripțiile în care vor învinge candidații Partidului ȘOR vor fi implementate reforme similare cu cele pe care le-a realizat liderul formațiunii, Ilan Șor la Orhei în cei trei ani și jumătate de mandat – reparația drumurilor, renovarea și modernizarea infrastructurii, programe sociale. Programele candidaților de dezvoltare și modernizare a localităților din fiecare circumscripție în parte vor fi publicate în cel mai scurt timp.

Acest lucru a fost posibil datorită proiectului novator al Partidului ȘOR și anume crearea instituției reprezentantului împuternicit în regiuni pentru a elabora programe teritoriale, ținând cont de  specificul și problemele locale.

Amintim că joi, 27 decembrie, Partidul Politic ȘOR a depus și actele necesare, precum și lista de candidați pentru circumscripția națională, pentru a fi înregistrat în calitate de concurent electoral la alegerile parlamentare din 24 februarie 2019.

Partidul Politic ȘOR mai anunță că intră în campania electorală cu un program bine chibzuit, care propune schimbări radicale ale calității vieții oamenilor și avânt economic. Formațiunea propune mai multe angajamente sociale față de cetățeni, în special persoanele social-vulnerabile, iar în economie se pronunță pentru o implicare mai mare a statului, inclusiv prin instituirea monopolului la comercializarea anumitor produse, restabilirea colhozurilor și crearea de fabrici și întreprinderi de stat.

Acesta este primul scrutin parlamentar la care participă Partidul Politic ȘOR, iar majoritatea sondajelor indică asupra faptului că formațiunea ar putea fi una din cei patru concurenți electorali care vor forma viitorul Parlament.

Partidul ȘOR, lista partidului ȘOR, Ilan Șor, Shor, Ilan Sgor, lista lui Șor, candidații partidului Șor, alegeri parlamentare 2019, 24 februarie 2019

 

Total
0
Shares
Total
0
Share