DOC // Irina Vlah a intrat în vizorul ANI. Care este motivul

Irina Vlah a ajuns în vizorul Autorității Naționale de Integritate, în baza unei investigații jurnalistice. Despre aceasta a anunțat bașcanul în funcție al Găgăuziei într-o postare pe Facebook, informează telegraph.md

În postarea menționată, Vlah afirmă că s-a așteptat la acest fapt.

”Nicio surpriză pentru mine!

După ce a demolat prin egoism bolnăvicios și invidie dreapta politică moldovenească, Maia Grigorievna trece pe centru – stânga politică. ÎI încurcă toți oponenții politici în calea spre al doilea mandat, pe care îl visează frenetic”, a scris Vlah.

Totodată, Vlah a adus un șir de critici în adresa președintelui Republicii Moldova, Maia Sandu, acuzând-o pe aceasta că ar fi comandat verificarea ANI.

”I s-a dat pe gust puterea! Numai că puterea ei nu s-a dat pe gust cetățenilor pauperizați de tarifele lui Spînu și politicile promovate de M. Sandu.

Așa o invitație (vedeți mai jos) am primit aseară în poșta electronică de la ANI.

Schema Maiei Grigorievna de denigrare a oponenților politici funcționează ireproșabil: mai întâi presa afiliată cu așa – zise „investigații” făcute la comanda președintelui-dictator, ferma de troli, instituțiile de profil controlate, presa!

Dragă Maia Grigorievna, ai confundat metodele de luptă politică specifice regimului democratic cu cele caracteristice regimul autoritar! MASURA, doamna președintă!

Mai întâi, vezi „schemele” oamenilor din anturajul propriu. Acolo se ascund marii corupți, nu în „garderoba” Irinei Vlah!”, menționează bașcanul în funcție al Găgăuziei.

Am solicitat un comentariu vizavi de aceste acuzații de la purtătorul de cuvânt al președintelui RM, Irina Gotișan – Sotnic, însă până la momentul publicării acestui articol nu am primit nici un răspuns.

Total
0
Shares
Total
0
Share