(doc) Lista Partidului “ȘOR” pentru alegerile parlamentare! Primarul Ilan Șor – primul pe listă!

Ilan Șor, Partidul ȘOR, lista partidului ȘOR pentru alegerile parlamentare, Șor va candida la Orhei, circumscriptia Orhei, Ilan Shor, alegeri parlamentare 2019, 24 februarie 2019

Partidul Politic „ȘOR” a depus joi, 27 decembrie, actele pentru înregistrarea în cursa electorală pentru alegerile parlamentare din 24 februarie. Candidații formațiunii au mers organizat la Palatul Republicii, acolo unde sunt recepționate actele, fiind însoțiți de mii de simpatizanți ai partidului. Liderul formațiunii, Ilan Șor, a promis că acest eveniment și participarea în campanie electorală reprezintă o filă nouă în istoria politică a Republicii Moldova. 

Consiliul Politic Național al Partidului „ȘOR” a desemnat joi, 27 decembrie, lista de candidați ai formațiunii cu care va participa la alegerile parlamentare din 24 februarie. În conformitate cu regulamentul partidului și cu legislația Republicii Moldova, a fost formată lista de candidați pe circumscripția națională. De asemenea, s-a decis depunerea listei respective și a tuturor actelor necesare pentru înregistrare la Comisia Electorală Centrală.

Organizați în grup și îmbrăcați în haine cu simbolica formațiunii, candidații Partidului ȘOR au făcut un scurt marș în centrul Chișinăului, fiind însoțiți de mii de simpatizanți care au venit să salute participarea acestuia la alegeri.

Ilan Șor a promis, într-un scurt discurs susținut în fața miilor de oameni, că participarea Partidului ȘOR la alegeri reprezintă o filă nouă în istoria politică a Republicii Moldova. „Astăzi, începe o nouă pagină în istoria politică a Republicii Moldova. Noi mergem pentru victorie. Suntem o echipă de profesioniști care suntem gata să preluăm responsabilitatea guvernării. Acum 3,5 ani mi-am asumat responsabilitatea la Orhei și nu mi-e frică să mă uit în ochii oamenilor pentru că am realizat tot ce am promis. Noi vom învinge!”, s-a arătat convins Ilan Șor.

El a precizat că scopul participării la alegeri este să implementeze în toate localitățile din țară proiectele de succes de la Orhei și Jora de Mijloc. „Partidul ȘOR este primul partid după 27 de ani de independență care nu a mințit oamenii și și-a îndeplinit toate promisiunile. Suntem singurul partid care a demonstrat că lucrează pentru oameni. Vrem proiectele de la Orhei să fie implementate în toată țara”, a adăugat Ilan Șor, în aclamațiile mulțimii.

În privința planurilor sale după ce va prelua mandatul de deputat, Ilan Șor a declarat că va continua să sprijine dezvoltarea Orheiului, la fel cum Marina Tauber va contribui la dezvoltarea comunei Jora de Mijloc.

Lista de candidați pe circumscripția națională este condusă de liderul Partidului ȘOR, primarul de Orhei Ilan Șor. Lista include reprezentanți ai majorității regiunilor țării, oameni de diferite profesii și ocupații, iar 41% sunt femei. „Este o listă de profesioniști, alături de care sunt sigur că vom învinge și vom guverna Republica Moldova în următorii patru ani. Suntem o echipă puternică, cu oameni cu experiență, de aceea sunt sigur că vom învinge”, a precizat Ilan Șor.

El a menționat că va candida și pe circumscripția uninominală din Orhei.

Evoluția în ascensiune a Partidului ȘOR a început odată cu preluarea conducerii Mișcării „Ravnopravie” de către primarul de Orhei, Ilan Șor, în iunie  2016 și elaborarea unui plan de reformare radicală a organizației politice. Experții susțin că succesul se datorează în cea mai mare parte realizărilor înregistrate de Ilan Șor și echipa sa la Orhei, unde aufinalizat un șir de proiecte pe care și le asumase în campania electorală.

Lista Nationala a Candidati… by on Scribd

Total
0
Shares
Total
0
Share