Politică

DOC // Maia Sandu a obținut o diplomă de master, dar fără a frecventa orele?

Pinterest LinkedIn Tumblr

În perioada când activa în calitate de consultant economic, șef adjunct de direcție în Guvernele Sangheli, Ciubuc 1 și Ciubuc 2, Maia Sandu a obținut și diploma de master, specialitatea Relații internaționale, fiind absolventă a Academiei de Administrație Publică de pe lângă Președintele Republicii Moldova (Mircea Snegur).

La 17 iunie 1998, după 4 ani de studii, Maia Sandu a primit Diploma de studii, fiind notată cu 9,79.

Însă, potrivit lui Tudor Deliu, președinte al PLDM, Maia Sandu nu s-ar fi remarcat în timpul orelor: ”Stau și îmi aduc aminte când mi-a fost masterandă la Academia de Administrare Publică. Sincer, nu o țin minte. De regulă, profesorii îi țin minte ori pe cei mai buni, ori pe cei mai răi. Maia nu se încadrează în niciuna. Se vede că a venit pentru CV”.

Mesajul lui Deliu este unul subtil și transmite că actualul lider PAS nu ar fi frecventat orele de la Academie. Pe de altă parte, Deliu nu spune cum a notat-o pe Maia Sandu și dacă i-a acordat note pozitive în pofida faptului că aceasta nu ar fi frecventat orele, dar și că nu a fost o studentă sârguincioasă.

Pentru a afla dacă liderul PAS a fost prezentă la orele academice în perioada 1995-1998, Telegraph.md a înaintat o solicitare oficială în adresa Academiei de Administrație Publică, dar un răspuns nu am primit până în prezent.

loading...

Comments are closed.