(doc) Maia Sandu primește o palmă înainte de alegeri! Un activist pleacă învinuind PAS-ul de lipsă de responsabilitate

partidul actiune si solidaritate, pas membru, echipa maia sandu, pas putere, partide de opozitie, maia sandu membri, partidul actiune solidaritate, cerere de intrare in pas, numar de membru pas

În plină campanie electorală, Partidul Acțiune și Solidaritate, unul din partidele care a constituit blocul electoral ACUM a început să își piardă membrii. Un astfel de exemplu a apărut cu ceva timp în urmă pe pagina de Facebook a uneia dintre activistele formațiunii a scris pe Facebook că a decis să părăsească după aproape de un an și jumătate alături de PAS.

Aceasta a înaintat o cerere către Maia Sandu, pentru a arăta intenția de a părăsi partidul politic. Aceasta scrie că nu a fost silită de nimeni, dar timp de acești 1 an și 5 luni a înțeles că în cadrul formațiunii date nu se regăsește.

Femeia a scris că s-a dezamăgit în acest partid, menționând că echipa din care a făcut parte nu este capabilă să gestioneze puterea în folosul comunității. “Se spune că dacă vrei sa vezi cum e făcut omul dă-i puțină putere (sau, cel puțin, senzația că are putere). Și se mai spune că din puteri mari derivă mari responsabilități. Rationalizind puțin ajungem la concluzia că dacă cineva cu o putere mică nu își asumă o mică responsabilitate, ce poți să te aștepți de la acel cineva cind va avea o putere mare? Nimic (în cel mai bun caz).” scrie Nadejda Barbarov în mesajul său pe Facebook.

De menționat este faptul că, înainte de a depune cerereea de demisie, sau de a o posta pe Facebook, aceasta a întrebat pe Facebook cum este posibil de a scrie o cerere pentru a părăsi partidul. În cadrul postării a fost etichetat unul din membrii Biroului Național Politic PAS, Radu Marian. Postarea însă a rămas fără un răspuns.

Total
0
Shares
Total
0
Share