(doc) Ministerul Afacerilor Interne din Rusia confirmă că Andrei Năstase este așteptat la Moscova

andrei nastase vitor topa, platforma da pas blocul acum, nastase maia sandu, andrei nastase jurnal tv, averea lui andrei nastase

Pe site-ul postului de televiziune TV8, a fost publicat cu puțin timp în urmă un document, care confirmă faptul că președintele fracțiunii Partidului Platforma DA din Parlamentul Republicii Moldova, Andrei Năstase este așteptat la Moscova.

Potrivit acelui document, în Federația Rusă a fost deschis un dosar pe numele lui Vlad Plahotniuc, cu privire la unele tranzacții dubioase de mijloace bănești din Federația Rusă. Ministerul Afacerilor Interne din Rusia insistă ca Andrei Năstase să meargă la Moscova pentru a oferi mărturii, fiindcă în scrisoarea inițială, s-ar părea că deține multe informații necunoscute de autoritățile de la Kremlin.

Amintim că pe canalul de Telegram, Boiler Show, au apărut informații precum că, pentru a evita o lovitură de imagine, Andrei Năstase l-a delegat pe șeful de la Starnet, Alexandru Machedon, în calitate de reprezentant al opoziției moldovenești la Moscova. Liderul Platformei DA, l-ar fi prezentat prietenilor săi de la Moscova, pe Machedon, în cadrul unei vizite la Viena.

De menționat că, anterior mai mulți bloggeri au scris de faptul că sursele de presă, aservite blocului ACUM au lansat zvonul că Năstase urmează să meargă la Moscova pentru a obține informații despre dosarul lui Plahotniuc, pentru a camufla unele întâlniri secrete cu politicieni de la Moscova, în vederea creării unei alianțe cu Partidul Socialiștilor din Republica Moldova.

Total
0
Shares
Total
0
Share