(doc) Nata Albot s-a făcut de râs! A pierdut procesul de judecată contra moldoveanului care a învinuit-o de evaziune fiscală

nata albot, gabriel calin, festivaluri moldova, nata albot festivaluri, iamania, festvalul levantica, andrei bolocan

Fiasco total pentru Nata Albot, aceasta nu va primi cei 250 de mii de dolari de un moldovean, care a acuzat-o că nu oferă bonuri fiscale la festivalurile pe care le organizează în Republica Moldova, despre acest lucru, a comunicat omul de afaceri și fostul candidat la funcția de deputat din partea diasporei din America, Alexandrin Patron.

Nata Albot a pierdut procesul de judecată contra moldoveanului Ruslan Plopa, care a spus în cadrul unui grup închis că Nata Albot nu oferă bonuri fiscale la festivalurile sale. Omul de afaceri Alexandri Patron, care s-a manifestat ca un apărător al muncitorilor moldoveni în SUA și a luat imediat atitudine în cazul acestui dosar, a scris că de fapt, cel mai mult i-a pătat imaginea Natei Albot nu Ruslan Plopa sau Gabriel Călin, dar avocatul ei, căruia i-a venit ideea să pornescă acest proces.

Alexandrin Patron i-a amintit Natei Albot că nu toți sunt prieteni din anturajul ei, cel puțin, nu sunt atât de prieteni precum deținutul Vlad Filat, care la un moment dat l-a numit consul onorific pe avocatul Natei Albot.

Amintim că a fost lansat un dosar și din partea opusă, de către truck-iștii moldoveni, care au fost numiți de aceeași Nata Albot în cadrul unei emisiuni de la TV8, oameni nu prea teferi la cap. Aceștia cer drept despăgubiri, un milion de dolari canadieni.

Total
0
Shares
Total
0
Share