DOC // Noi dezvăluiri despre comportamentul Tatianei Vozian de la CCRM: Da, sunt și eu una din victimele comportamentului abuziv al acestei „șefe”

 

Natalia Paduco, angajată la Curtea de Conturi a Republicii Moldova în Direcția condusă de Tatiana Vozian, susține că aceasta o terorizează. Într-o postarea publică pe pagina sa de Facebook, Natalia Paduca spune că și ea este una din victimele comportamentului abuziv al acestei „șefe” de direcție generală.

„Am spus adevărul la Comisia de disciplină, așa cum am făcut mereu în viață și voi continua să condamn abuzurile și teroarea. Chiar dacă par o doamnă de fier, rămân oricum femeie în suflet și vreau ca oamenii să fie buni și corecți. Într-o zi obișnuită, m-am pomenit cu o cerere prealabilă și ulterior și cu o chemare în judecată, pentru simplul motiv că am spus adevărul la Comisia de disciplină a Curții de Conturi despre comportamentul inadecvat și condamnabil al acestei „șefe” de direcției generală. Care așa face presiune asupra mea, cu scopul de a-mi retrage cele spuse despre dumneaei în cadrul procedurii disciplinare interne”, scrie angajata CCRM.

DOC // Subalterna Tatianei Vozian rupe tăcerea: ”Până aici mi-a fost răbdarea!”

Natalia Paduca mai spune că, la Comisia de disciplină a vorbit despre cum această „șefă”, prin comportamentul său a adus până la lacrimi mai multe colege, una din ele chiar a avut un acces cardiac urmare a conflictului și a dat dovadă de atitudine obraznică, înrăită, lipsă de respect, prin presupunerile sale neîntemeiate, a defăimat altă colegă pe loc gol etc.

„Degeaba crede „șefa”, care se consideră mare „femeie lider” că, prin presiunile sale, și comportament inadecvat ne poate face pe toți să tăcem, adevărul oricum va găsi o cale. Dacă noi nu ne vom apăra drepturile, vom continua să fim victime și în continuare. Eu nu mă tem și nu voi ceda, și fac apel și la alte colege, care știu că au de suferit de pe urma „Беспредел”-ului de la Curtea de Conturi, să spună prin ce trec și presiunile la care sunt supuse”, mai afirma Paduco.

Precizăm că, săptămâna trecuta, Tatiana Bodrug, angajata CCRM a adus acuzații similare Tatianei Vozian.

Deși a fost acuzată public, Tatiana Vozian nu a trimis presei un punct de vedere.

Ar putea fi o imagine cu cotor de bilet şi text

Ar putea fi o imagine cu cotor de bilet şi text

Total
0
Shares

Comments are closed.

Total
0
Share