Alte știri

DOC: Nu-i pasă de lege! La un eveniment organizat de Parlament, Năstase s-a prezentat ca primar ales şi a făcut agitaţie electorală

Pinterest LinkedIn Tumblr

Candidatul Blocului electoral „ACUM” la funcţia de edil al Capitalei, Andrei Năstase, a participat la un eveniment organizat de Parlament şi IDIS Viitorul, unde a fost prezentat ca primar ales al municipiului Chişinău.

Asta chiar dacă acesta  a anunţat anterior că îşi suspendă activitatea şi va merge mai departe în campania electorală pentru şefia Chişinăului, transmite Publika.md.

În cadrul conferinței „Ecosistemul dezvoltării urbane inteligente”, dedicată promovării produselor și serviciilor inteligente în buna guvernanță a orașelor moderne, Năstase nu a ezitat să-şi facă campanie.

„Sunt bucuros că ne revedem. Mă bucur să văd nişte prieteni de-ai noştri din România. Am fost ieri în PMAN, am vrut să văd cum sărbătoresc oamenii, ce şi cum se întâmplă. Ne-am simţit bine, dar se putea de făcut ca lucrurile să fie şi mai bune. Oamenii dimineaţa stăteau pe alee cu telefoanele în mână ca să vadă ce vând, acolo se putea, în zi de sărbătoare, să fie un senzor care să fi lărgit acea lumină şi lumea să se simtă bine”, a povestit Năstase, înainte de a trece la subiectul evenimentului.

Năstase încalcă legea, ACUM, PSRM, PPDA, Platforma DA, primaria chisinau, primar ales al chisinaului

loading...

Comments are closed.