DOC // PDM vine cu soluții pentru depășirea crizei din Republica Moldova. Ce prevăd aceastea

Partidul Democrat din Moldova, în persoana lui Pavel Filip a venit cu o soluție pentru criza actuală din țară, transmite Telegraph.md

În primul rând, democrații își declară prioritate vaccinarea a 70% din populația Republicii Moldova. Următorul pas ar fi asigurarea că în bugetul dispune de destui bani pentru achitarea a pensiilor, salariilor și elaborarea în continuare a proiectelor sociale.

Totodată, PDM afirmă că este deschis pentru alte propuneri și invită partidele la un dialog, în vederea creării unei foi de parcurs.

Ajunge cu declarații, certuri, ultimatumuri și amenințări. Ne mor oamenii, nu ne ajung o treime din medici, bolnavii de COVID suferă pe coridoare, iar zeci de ambulanțe stau la coadă ca să aducă pacienți. Ajunge.
Ca fost prim-ministru, o spun: atunci când îți arde casa, întâi stingi focul, apoi cauți vinovații. Haideți să stingem focul.” a scris Pavel Filip.

Citește și: În contextul recentelor acuzații, Igor Dodon amintește că Maia Sandu pășește pe covorul pe care l-a adus el la Președinție

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share