DOC // Procurorii dezvăluie câte identități are Vlad Plahotniuc. Care sunt acestea

Fostul lider al Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc, care a fugit acum mai bine de un an din R. Moldova, ar avea patru identități, transmite Telegraph.md, cu referire la Ziarul Național

Cel puțin, așa rezultă dintr-o ordonanță de reținere, semnată de procurorul Vladislav Căruceru, care vizează reținerile de astăzi de la Inspectoratul Național de Investigații al IGP.

Oamenii legii au descins astăzi în această structură a Ministerului de Interne în cadrul dosarului care îl vizează pe Vlad Plahotniuc, acuzat că a creat și a condus o organizație criminală începând cu anul 2012, care controla inclusiv activitatea SA „Metalferos”.

Documentul a fost publicat de safenews.md și conține informații despre identitățile lui Vald Plahotniuc.

Mai exact, fostul lider al democraților ar avea patru identități: Plahotniuc Vladimir Gheorghe, Plakhotnyuk Vladimir, Novak Vladislav Vladimir și Ulinici Vladimir. Data de naștere a acestor identități este 1 ianuarie 1966, cu excepția lui Novak, născut pe 25 decembrie 1965.

Citește și: SONDAJ // Moldovenii îl asociază pe Igor Dodon cu un „vultur nobil”, iar pe Renato Usatîi cu un „iepure descurcăreț”

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share