(doc) Raportul financiar PAS: Fiecare membru a donat în mediu câte 1 leu pe lună pentru partidul condus de Maia Sandu

partidul actiune si solidaritate, pas finantare, finantare partide, partidul maia sandu bani, partidul maiei sandu, maia sandu venituri. primaria capitalei, maia sandu andrei nastase, pas platforma da, republica moldova, alegeri chisinau 2018

Conform raportului privind gestiunea financiară, depus de Partidul Acțiune și Solidaritate către Comisia Electorală Centrală, drept cotizații de partid, aceștia au colectat suma de 96.946 lei.

În aceeași declarație, partidul condus de Maia Sandu, care de fiecare dată pretinde a fi finanțat anume de către donatori și supraviețuiește datorită voluntarilor, se arată cifra de 8118 membri.

Conform unui simplu calcul matematic, în mediu, fiecare din cei 8118 membri al Partidului Acțiune și Solidaritate a donat câte 11.94 lei, în timpul anului 2018, iar dacă e să împărțim pe lună, un posesor al carnetului de membru PAS a donat câte 99 bănuți pentru activitatea și dezvoltarea formațiunii politice din care face parte.

Amintim că în raportul său de venit, Maia Sandu, președinta PAS a indicat că a câștigat anul trecut 11 380 de lei sau mai puțin de 950 de lei pe lună, declarația a fost depusă la Comisia Electorală Centrală. Veniturile șefului PAS au provenit dintr-o conferință organizată la București (500 de lei românești, echivalentul a 2110 lei) și dobânda în sumă de 538,82 de dolari (echivalentul a 9270 de lei) de la depozitul pe care îl are într-o bancă din SUA.

partidul actiune si solidaritate, pas finantare, finantare partide, partidul maia sandu bani, partidul maiei sandu, maia sandu venituri

Total
0
Shares
Total
0
Share